Generiranje novih ideja

Na radionici Poduzetnika saznajte kako potaknuti i primijeniti kreativnost u poslu i svakodnevnom životu

Kako nam jednostavna matematička formula a+b=c može pomoći u generiranju novih ideja i kakve veze s tim svim ima broj 2.

13:05h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Radionica Kreativnost za poduzetnike i one koji to nisu namijenjena je, kako i sam naslov kaže, svima – bilo da ste poduzetnik i želite postati malo kreativniji u svom poslu, bilo da niste poduzetnik i nikad ne biste htjeli to postati, ali kreativni ste i želite svoju kreativnost primijeniti na svakodnevni život.

Kroz radionicu preispitat ćemo što kreativnost je, a što nije, imaju li kreativne industrije ikakve veze s kreativnošću ili je to samo naziv za nešto što nikome nije jasno, mogu li ne-kreativne industrije biti kreativne, kako nam jednostavna matematička formula a+b=c može pomoći u generiranju novih ideja i kakve veze s tim svim ima broj 2.

Radionica će se održati dana 14. ožujka, u srijedu, s početkom u 14.00 sati u co-working prostoru Poduzetničkog inkubatora, Dravska 17, Koprivnica.

Predviđeno vrijeme trajanja radionice je sat i pol i besplatna je.

Radionicu vodi Bojan Koštić, stručni suradnik za EU projekte u Koprivničkom poduzetniku, ali i aktivni član kulturne scene koji radi u nekoliko kulturnih udruga na području grada Koprivnice, bavi se fotografijom i multimedijalnom umjetnošću, autor je nekoliko performansa, programski organizator Festivala izvedbenih umjetnosti i kazališta i još mnogo toga, što će vam ispričati na radionici.

Na radionicu se prijavite ovdje.