ZA BOLJE SUTRA

Radno u Udruzi Mali princ: Provedene komunikacijske, edukacijske i kreativne radionice

Spomenimo još, u ponedjeljak 6. i u utorak 7. srpnja u prostorijama Udruge održana je dvodnevna edukacija na temu "Emocionalni izazovi u radu s osobama s invaliditetom". Predavanje je održao prof.reh. Darko Kobetić, ravnatelj centra znanja Profectus. 

11:54h
0
Foto: Udruga Mali princ

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Mali princ” održala je šestu po redu dvodnevnu komunikacijsku radionicu u sklopu projekta „Za bolje sutra“.

Cilj komunikacijskih radionica je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje, a tema šeste radionice bila je „Samosvijest i samopoštovanje“. Radionice provodi Darko Kobetić, prof.reh., direktor Centra znanja Profectus.

Na ovim radionicama koje su održane 6. i 7. srpnja polaznice su stekle kompetencije za razlikovanje samosvijesti i samopoštovanja.

Foto: Udruga Mali princ

Također, Udruga u okviru projekta „Za bolje sutra“ započela je s radionicama razvoja kreativnosti.

– Kreativne radionice pozitivno utječu na psihu te će uz razvoj novih vještina djelovati na stres i poboljšanje motoričkih sposobnosti. Planirana je provedba 32 radionice koje uključuju oblikovanje gline i izradu keramičkih predmeta, izradu uporabnih predmeta, oslikavanje svile, oslikavanje stakla, likovne i slikarske radionice – poručili su iz Malog princa.

Foto: Udruga Mali princ

Prva slikarska radionica bila je na temu „Suncokret“ u tehnici akrila na platnu. Radionicu je održala mag. edu. likovne kulture Vedrana Filipović Marinić.

Spomenimo još, u ponedjeljak 6. i u utorak 7. srpnja u prostorijama Udruge održana je dvodnevna edukacija na temu “Emocionalni izazovi u radu s osobama s invaliditetom”. Predavanje je održao prof.reh. Darko Kobetić, ravnatelj centra znanja Profectus.

Foto: Udruga Mali princ

čitam...