Sretan božić svakome

Radostan Božić ispunjen ljubavlju, zdravljem, srećom i zahvalnošću želi vam tim ePodravine i Kosinusa

Naučite svoje najmanje članove da bit Božića nije u darovima. Naučite ih da se za Božić poklanja osmijeh, sreća i radost i da je najveće bogatstvo zdravlje.

08:00h
0

Božić je vrijeme ljubavi, mira i blagostanja. Vrijeme koje je najljepše provesti u okruženju ljudi koji su nam dragi, koje volimo i s kojima djelimo naše naljepše životne trenutke.

Želimo vam da ovaj Božić provedete točno tako, sa svojim najmilijima. Budite sretni i zadovoljni, zaboravite na probleme s kojima se svakodnevno susrećete. Zagrlite nekoga koga volite, pružite ruku pomirenja, pomognite potrebitima. Smijte se, plešite, ljubite se i grlite, volite druge i sebe.

Prepustite se uživanju i pozitivnim mislima. Uživajte i budite zahvalni na sitnicama koje vam život pruža. Ogledajte se oko sebe, usredotočite se na pozivne priče koje vam život servira. Gledajte ono dobro, svijetlu stranu života, osmijeh, ljubav, mir, dobrotu, a smisao pronađite u radosti Božića.

Naučite svoje najmanje članove da bit Božića nije u darovima. Naučite ih da se za Božić poklanja osmijeh, sreća i radost i da je najveće bogatstvo zdravlje.

Mi ćemo vas i danas, ali i u narednom periodu informirati o događajima oko nas. Uvijek prvi, točni, objektivni i zanimljivi!

Hvala vam što nas čitate!

Sretan Božić želi vam ekipa ePodravine i Kosinusa:

Matija Gudlin, Jurica Karan, Irena Sabolović, Ivan Balija, Mario Kos, Kristina Kos,Tihana Grašić, Helena Jošt, Mateo Alečković, Irma Vargić, Miroslav Stručić i naši kolumnisti Admir Sinani, Goran Šafarek i dr. Dražen Sačer.

čitam...