OBILAZAK RADOVA

Radovi u Križevcima: Gradi se spomenik hrvatskim braniteljima i nadvožnjak preko željezničke pruge, a uređuje se i park

Radi se na spomeniku hrvatskim braniteljima i uređenju parka te na izgradnji nadvožnjaka preko željezničke pruge.

08:58h
0
Foto: Grad Križevci

Gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn i pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović, obišli su trenutne radove na području grada Križevaca. Točnije, obišli su radove na spomeniku hrvatskim braniteljima i uređenju parka te radove na izgradnji nadvožnjaka preko željezničke pruge na državnoj cesti 22.

Što se tiče radova na spomeniku hrvatskih branitelja i parku u Ulici Franje Tuđmana u Križevcima, završena je prva faza spomenika te je uređen park s novim drvećem, pješačkim stazama i dječjim igralištem. Radove je izvodila tvrtka Filabeton iz Križevaca.

Radovi na izgradnji nadvožnjaka preko željezničke pruge na državnoj cesti 22 obišli su s predstavnikom investitora Hrvatske ceste mr.sc. Ozrenom Gverićem dipl.ing.građ. i Petrom Plazina, glavnim nadzornim inženjerom ispred tvrtke Investinženjering d.o.o.

Investitor za I. i II. fazu su Hrvatske ceste, a radove izvode tvrtke Zagorje gradnja d.o.o i Geotehnika d.o.o. iz Zagreba. Za III. fazu investitor je Grad Križevci, izrađen je i glavni projekt, a javna nabava predviđena je za lipanj. Rok za završetak sve III. faze je lipanj 2021.

čitam...
Loading...