11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAINTERESIRANI?

Raspisan je poziv za izbor članova Savjeta mladih, Janči: Upravo će oni promišljati kako obogatiti život u Đurđevcu
R

Prijedlozi kandidata s potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti osobno ili putem pošte na navedenu adresu u roku od 14 dana od dana objave Javnog poziva na web stranici Grada Đurđevca

Ne propustite

Gradsko vijeće Grada Đurđevca raspisalo je Javni poziv za izbor članova Savjeta mladih Grada Đurđevca i njihovih zamjenika. Na gradskim stranicama objašnjeno je kako se Savjet osniva kao savjetodavno tijelo Gradskoga vijeća koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih.

– Upravo su članovi Savjeta mladih ti koji će promišljati o tome kako sadržajno obogatiti život mladih u Đurđevcu i našim prigradskim naseljima te će u svojim zamislima i inicijativama imati svu podršku Grada i gradskih stručnih službi. Cilj je da se i što više mladih uključi u kreiranje programa za gradske manifestacije, u organizaciju predstava, tribina i drugih programa – kazao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Kandidate mogu predlagati udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Hrvatskoj i neformalne skupine mladih. Kandidati mogu biti osobe s prebivalištem ili boravištem u Đurđevcu koji u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo u Savjetu mladih imaju od 15 do 30 godina života i kao takvi imaju pravo biti birani za člana ili zamjenika Savjeta.

– Prijedlozi kandidata s potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti osobno ili putem pošte na navedenu adresu u roku od 14 dana od dana objave Javnog poziva na web stranici Grada Đurđevca – poručuje gradsko vodstvo, a detalje javnog poziva pogledajte ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti