Organizacije civilnog društva

Ludbreg raspisao natječaj za financiranje projekata i programa

15:20h
0
Ludbreg // Foto: Matija Gudlin
Gimnazijalci će sudjelovati u tjednom seminaru // Foto: Matija Gudlin

Rok za podnošenje prijava je 29. siječanj 2016. godine

Grad Ludbreg raspisao je javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva u 2016. godini.


Prijavljeni projekti mogu biti kratkoročni, odnosno jednokratne aktivnosti u kojima sudjeluje manji broj korisnika te koji se provodi na području grada. S druge strane, programi mogu biti dugoročni, što znači da mogu uključivati više aktivnosti i korisnika. Takvi programi većim dijelom moraju se provoditi u gradu i to u trajanju od 12 mjeseci, odnosno do kraja prosinca iduće godine.

Za projekte Grad može odobriti od 1000 kuna do 3000 kuna, dok je predviđeni iznos za programe od 3000 kuna do 30.000 kuna.

Na natječaj mogu aplicirati sve one organizacije civilnog društva koje su registrirane pream Zakonu o udrugama i upisane u Registar neprofitnih organizacija, a koje primarno djeluju na ludbreškom području.
Pritom, ona organizacija koja prijavljuje program, ne može prijaviti projekt i obrnuto.

Rok za podnošenje prijava je 29. siječanj 2016. godine, a sve pojedinosti o natječaju, dokumentaciji i kriterijima odabira potražite na službenim internetskim stranicama grada.

 

čitam...