HT PRVA LIGA

Raspoloženi Stipić nakon pobjede: Ekipa može radost prebaciti u team building, ja ću naći seriju i zaljubiti se u glumicu

Već u 16. sekundi Lulić je doveo Slaven Belupo u vodstvo. Povećao je Etoundi u 33. minuti, a konačnih 0-3 postavio je Knöll.

22:09h
0
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Brkić Brka / Nk Slaven Belupo

Trener Tomislav Stipić tražio je ono što je dobio. Na zahtjev o više napadačkih akcija, Farmaceuti su odgovorili trima pogocima u mreži Šibenika.


– Uvjerljiva pobjeda moje ekipe, zasluženo. Možda s jednim ili dva pogotka manje no što smo zaradili. Ali, nema ništa ljepše od ovakve pobjede na gostovanju. Ekipa može radost prebaciti u team building, a ja ću naći seriju i zaljubiti se u glumicu – opravdao raspoložen, šaleći se, govorio je Stipić nakon utakmice.

Već u 16. sekundi Lulić je doveo Slaven Belupo u vodstvo. Povećao je Etoundi u 33. minuti, a konačnih 0-3 postavio je Knöll.

– Znali smo što nas ovdje čeka – brza, okomita ekipa s mnogo individualaca. Čestitam ljudima u Šibeniku što su klub stavili na noge, vidi se da znaju što rade. Rekli smo, bit ćemo pametniji, napasti prostore koje nisu očekivali, zatvoriti što su željeli. Ovom pobjedom miran je i trener zbog utakmica u kojima smo dobro igrali, a nismo pobijedili – nastavio je Stipić.

U srijedu Slavenaši igraju protiv Gorice, nakon čega slijedi nedjeljni ogled s Dinamom.

– Željeli smo u sve tri utakmice ići na pobjedu. Danas smo krenuli, a u srijedu želimo potvrdu. Zadovoljan sam, a tada bih bio sretan – zaključio je, u dobrome tonu, Stipić.

čitam...