uzavrele strasti

RAT NE STAJE Lacković: Primitivni riječnik Korena najbolje se vidi iz njegove poruke da će biti župan dokle on to želi

Na tome nije ostalo, već je Željko Lacković ponovno uzvratio. Na svom Facebook profilu objavio je poduži status osvrnuvši se na riječi Darka Korena koje je dao za portal ePodravina.

10:30h
0
Željko Lacković
Foto: Ivan Brkić

Rat ne staje. Nastavlja se prepucavanje nezavisnog saborskog zastupnika Željka Lackovića i župana Darka Korena, a sve je počelo izglasavanjem županijskog proračuna od 465 milijuna kuna. Lackoviću se ne sviđa što u njemu nema velikih projekata i što se župan ne bori za brzu cestu i stanovnike Koprivničko-križevačke.


Župan Koren nije mu ostao dužan, kazao je kako smatra da glavna Lackovićeva frustracija činjenica da je izgubio lokalne izbore za župana i kako želi biti gubernator ovog prostora. 

Na tome nije ostalo, već je Željko Lacković ponovno uzvratio. Na svom Facebook profilu objavio je poduži status osvrnuvši se na riječi Darka Korena koje je dao za portal ePodravina. Status prenosimo u cijelosti.

– Koprivničko-križevačka županija prednjači u Hrvatskoj po NEpovlačenju sredstava iz EU fondova, pa kad Župan dobije argumentiranu kritiku koju razumiju i mala djeca, spas traži u raspravi na osobnom nivou. Primitivni riječnik i način komuniciranja župana Korena, najbolje se vidi u bahatosti prema biračima kojima poručuje da će biti župan sve dok god On to želi! Nema tu odgovornosti prema biračima kojima se PR politikom želi prikriti izostanak ozbiljnih rezultata i zaostajanje za marljivim i uspješnim susjednim županijama! Proračun je kruna pogrešnog smijera naše županije!

Politika u kojoj se dobro jelo i pilo, malo radilo i primale velike plaće zamijenjena je već u mnogim sredinama politikom rada i odgovornosti s mjerljivim rezultatima rada na korist zajednice!
Bahati župan naslonjen na rezultate drugih stranaka i prebjega poručuje kako bi eliminirao nezavisne članove skupštine iz protokolarnih i formalnih tijela koja ionako ničemu ne služe ako se ništa ne radi i to bez obzira na izborne rezultate NEZavisnih koji su veći od njegove Mrežice interesa u koju su se upleli pojedini otpadnici i HSumirovljenici kako bi jednom od njih bilo bolje!

Znam župane da nije lako biti političar bez rezultata pa razumijem i da ti se oni koji rade za svoj kraj i zajednicu priviđaju Gubernatorima! Prepuna je Lijepa naša političara koji će u strahu za svoju političku budućnost napraviti sve kako bi se domogli plaćene funkcije ili kakve sinekure, ali za takvu politiku župane moraš biti simpatičan, dražestan i imati nekoga tko radi kako bi se imao čime hvaliti kad se naslikavaš s ministrima!

Zato Župane jezik za zube i primi se posla, manje priče više rada uvedi u županiju, jer saborski zastupnici ne mogu raditi tvoj dio posla u Zg, otiđi prvo u Hrvatske ceste i radi što ti je dužnost, a u međuvremenu ako možeš razriješi sve NEZ koji ti smetaju pa da kreneš nešto raditi! – napisao je Željko Lacković.

čitam...