proboj virusa

Ratimir Ljubić: U zgradi županije imamo pozitivne djelatnike, zaštitar na ulazu regulira ulazak stranki, no sve normalno funkcionira

Županija je angažirala zaštitara koji na ulazu regulira ulaske i izlaske ljudi. 

11:01h
0
Foto: Ivan Balija
Dr. Draženka Vadla, načelnik Stožera Ratimir Ljubić i župan Darko Koren // Foto: Ivan Balija

Da je u zgradi županije nekoliko djelatnika pozitivno na COVID-19, potvrdio nam je danas Ratimir Ljubić, prvi čovjek županijskog Stožera.

– Imamo nekoliko zaraženih, određeni broj ljudi je u samoizolaciji, a neki rade od kuće da bi se spriječilo daljnje širenje – rekao nam je on.

Točan broj zaraženih Ljubić nam nije želio otkriti, na naš upit rekao je jedino da je brojka manja od 10.

Kako neslužbeno doznajemo, zaraženi su i neki pročelnici, dok dožupan kaže da su on i župan Darko Koren zdravi i na poslu, odnosno nije im određena samoizolacija.

Napomenuo je da županija i dalje normalno funkcionira poštujući sve epidemiološke mjere.

– No postrožen je režim primanja stranki u zgradu te sada mogu ulaziti četiri po četiri osobe istovremeno – kazuje nam on.

Županija je shodno tome angažirala zaštitara koji na ulazu regulira ulaske i izlaske ljudi. što možete vidjeti na fotografijama.

Kako su još ranije naveli iz Županijske uprave, protokol provođenja mjera se prije svega odnosi na obavezno nošenje zaštitnih maski u svim prostorima i obavezna dezinfekcija ruku prije ulaska u prostor županije.

Na ulazu u zgradu Županijske uprave nalazi se zaštitar // Foto: Kristina Kos
Foto: Kristina Kos