SLUŽBE

Ravnatelj Devčić potvrdio kako bolnički sustav funkcionira bez problema, županijska policija i dalje obilazi građane

Ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu Mirjana Hanžeković i pomoćnica za sestrinstvo županijskog Doma zdravlja Biserka Zlatar kazale su isto, a to je da ustanove funkcioniraju u skladu s protokolima.

13:27h
0
Foto: Ivan Balija
Dr. Mato Devčić // Foto: Ivan Balija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije odredio je lokacije diljem Podravine i Prigorja na kojima će se odvijati cijepljenje za sve zainteresirane, o čemu smo pisali ovdje.


Ujedno se na sastanku govorilo o zdravstvenim ustanovama. Ravnatelj Opće bolnice dr. Tomislav Bardek Mato Devčić rekao je kako bolnički sustav funkcionira bez problema i u punom opsegu glede operacija, rada poliklinika i dijagnostike. Ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu Mirjana Hanžeković i pomoćnica za sestrinstvo županijskog Doma zdravlja Biserka Zlatar kazale su isto, a to je da ustanove funkcioniraju u skladu s protokolima.

Također, policijski službenici i dalje nadziru građana, odnosno prate mjere samoizolacije i liječenja u kući, što je izdvojio načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke Miroslav Puž.

Foto: Ivan Balija
Načelnik PU koprivničko-križevačke Miroslav Puž // Foto: Ivan Balija

čitam...