prva žnl

RAZDOR U BRATSTVU?! Oglasio se izbačeni vratar Cingulin i žestoko udario na upravu kluba

Isto tako, dotaknuo se i utakmice protiv Borca iz Imbriovca. Kaže kako je predsjednik kluba ušao u svlačionicu i nagovarao igrače da padnu u 16 metara jer ima 'dojavu' od sudaca. Za sve okrivljuje Zrinskog i Furdija koji rade iza leđa igračima.

19:36h
0
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković

Nadasve zanimljiva objava pojavila se na Facebook grupi NK Bratstvo Kunovec. Za one koji ne znaju, to je grupa zaljubljenika i igrača NK Bratstva u kojoj se nalaze razne obavijesti i fotografije vezane uz sam klub. Pod objavom je potpisan Kristijan Cingulin, vratar Bratstva iz Kunovca koji više kola ne brani (sad brani Peterman), a sada je pojasnio i zašto.

Kako kaže, Ivanušić i on udaljeni su iz momčadi. Da parafraziramo, sve je počelo kad je nakon trećeg kola uprava kluba nametala nove uvjete igračima, a oni koji nisu pristali udaljeni su iz momčadi. Da bi stvari bile bolje, ne daju im ni papire da odu u drugi klub, otežavaju im to na sve moguće načine.

Isto tako, dotaknuo se i utakmice protiv Borca iz Imbriovca. Kaže kako je predsjednik kluba ušao u svlačionicu i nagovarao igrače da padnu u 16 metara jer ima ‘dojavu’ od sudaca. Za sve okrivljuje Zrinskog i Furdija koji rade iza leđa igračima.

– Cijelo vrijeme u komunikaciji s igračima prebacuju krivnju jedan na drugoga (ukoliko želite dokaz, slobodno se javite). Klub će vam sigurno reći kako smo mi sami krivi jer nismo dolazili na treninge, i na prvu kup utakmicu, no Ivanušić i ja smo prvi igrači koji smo rekli da ne možemo nikako dolaziti na iste zbog posla (oba radimo popodnevne smjene). Klub će vam također reći kako je sve dogovoreno prije prvenstva na sastancima.. sastanka su bila 2, na prvom sastanku su bila 6 igrača, na drugom 3 (nisam znao da su to svi igrači, te za isto također postoji dokaz) na kojima nije rečeno kako će treninzi i kup biti obvezni – stoji u objavi.

– Jel profesionalno od kluba da dovodi igrače preko Facebooka jer netko ima sliku s nogometa, pa ga se nakon par utakmica otpisuje i daje mu se papire?? Jel profesionalno igračima smanjivat dogovoreni iznos novaca po utakmici usred sezone? Također, ja osobno ne smatram normalnim i profesionalnim laži koje je g. Zrinski nametnuo g. Furdiju o nama dvojici, odnosno da smo nas dvojica prošle sezone napravili razdor između igrača. Čak i ukolilo je to i točno, kad je g. Furdi došao u svlačionicu i pitao ostale igrače dal je to istina, i zašto nikad? – pita se Cingulin u navijačkoj grupi.

Za kraj se obrušio na Zrinskog. Pita se koliko klubova u županijskim ligama na dresovima ima nekakav oblik sponzorstva od g. Zrinskog? Kaže da je to broj klubova u koji je isti pokušao ući i napraviti sebi sve po volji kako bi se mogao prozati podravskim Mamićem.

Što je sve napisao pogledajte na fotografiji dolje.

 

Foto: Screenshot Facebook

čitam...
Loading...