Tradicionalna turistička manifestacija

Razmišljali ste o glumi, ali nikada niste dobili svojih pet minuta? Prijavite se i budite dio Križevačkog velikog spravišća

Predstava koja se tradicionalno izvodi na križevačkom Spravišću dobila je novog redatelja, a osim toga uvedeni su i neki drugi noviteti.

13:30h
0
50. Križevačko veliko spravišče // Foto: Admir Sinani

Grad Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca pozivaju vas da budete dio predstave pomirbe kalničkih šljivara i križevačkih purgera u sklopu 51. Križevačkog velikog spravišča i tako budete na povijesnom popisu ljudi koji su kroz godine dali svoj doprinos legendi i pomogli u održavanju Spravišča.

– Tražimo još glumaca amatera koji su spremni izdvojiti svoje vrijeme i dati svoj doprinos održavanju tradicionalne turističke manifestacije Križevačkog velikog spravišča.
Pozivamo sve zainteresirane da se jave putem mobitela 0911720967 ili mailom info@krizevci.hr, najkasnije do petka, 23. veljače 2018. godine – poručili su iz Ureda gradonačelnika Križevaca.

Kao što smo već objavili nakon sedam godina, predstava koja se tradicionalno izvodi na križevačkom Spravišću dobila je novog redatelja.

Umjesto Adama Končića, ove će godine prikaz legende o mirenju križevačkih purgera i kalničkih šljivara režirati dobro poznati Mario Kovač, glumac, umjetnik, scenograf, skladatelj i, naravno, kazališni i filmski redatelj.

čitam...