Razmjena udžbenika u Domu mladih

14:57h
0

090818-razmjena-udzbenika-mU Domu mladih Koprivnica od 20.07. traje razmjena udžbenika za osnovnu i srednju školu u suradnji s Udrugom Hodočašće knjige koju vodi prof. Mitrović iz Bjelovara. Ista Udruga ovakvu razmjenu obavlja u Varaždinu, Bjelovaru i u Zagrebu pa postoji mogućnost nabave knjiga i iz drugih gradova. Kroz Dom mladih prolazi u prosjeku 150 osoba dnevno i razmjenjuje se ili otkupljuje oko 1500 udžbenika dnevno, a s obzirom da razmjena traje već mjesec dana do sada je dakle ukupno razmijenjeno oko 45 000 udžbenika.

S obzirom da je posljednjih dana interes za ovakvim oblikom nabavke udžbenika izuzetno velik Dom mladih Koprivnica i Udruga Hodočašće knjige poduzimaju potrebne mjere kako bi se smanjile gužve i ubrzao proces razmjene te time građanima olakšao sam postupak nabavke. Tako će od sutra (19.07.) radno vrijeme razmjene udžbenika biti od 11-17 sati, na razmjeni će raditi veći broj volontera, a isto tako povećan je i broj prostorija u kojima se odvija razmjena.

Razmjena je otvorena do 25. rujna i prema dosadašnjim brojkama ukupno će biti razmijenjeno oko 90.000 udžbenika što u prosijeku znači da smo osigurali udžbenike za 9000 učenika.

Ukoliko će se u naredih nekoliko dana interes i potrebe još više povećavati Dom mladih Koprivnica spreman je u potpunosti prostorom izaći u susret, a sve s ciljem zadovoljavanja potreba građana i naše djece.

čitam...