Ni 24 sata nakon povijesne utakmice Borca protiv zagrebačkog Dinama dojmovi se još nisu slegli. U prostorijama kluba iz Imbriovca uz pjesmu tamburaša slavilo se do dugo u noć, od uprave kluba, preko igrača do najvjernijih navijača, svi su feštali.

Nakon utakmice priupitali smo trenera Borca kakvi su osjećaji i razmišljanja nakon utakmice, jesu li mogli pružiti više i s čime je posebno zadovoljan.

– Osjećaji će se smiriti tek za nekoliko dana i tada će dojam biti potpun. Ovo je bio krasan događaj, nešto za pamćenje i želim čestitati igračima Dinama na pobjedi. Mislim da smo dostojno predstavili općinu i županiju. Ne želim propustiti spomenuti i zahvaliti se svim sponzorima koji su pomogli da se ovaj spektakl održi. Mislim da nam vrijeme nije išlo na ruku, siguran sam da bi stvorili više prilika da je teren bio idealan za igru, moji igrači znaju igrati nogomet, a ova silna voda samo nam je otežala i malo pokvarila planove. Šokirao nas je rano primljeni gol, nadali smo se što duže pružati otpor Dinamu kako bi utakmica bila napetija. Isto tako, drugi pogodak Fiolića bio je majstorski – rekao je trener Imbriovca Zlatko Andrašić.

Borac Imbriovec – Dinamo Zagreb // Foto: Ivan Brkić

Slična razmišljanja imao je i Ivan Vrkić. Vrkićevu borbenost svi su primijetili već u uvodnim minutama utakmice. Prvotno bijeli dres bio je kompletno natopljen vodom i blatom. Težak teren učinio je svoje.

– Dali smo sve od sebe, pružili smo maksimum na teškom terenu, ali Dinamo je ipak Dinamo, šokirao nas je rani primljeni gol. Na našu žalost i žalost navijača zbog mekog terena nije bilo previše igre. Čast je i gušt zaigrati protiv Dinama no sad se vraćamo u realnost. Ovo nam je bila nagrada za sve što smo postigli, Dinamu želim uspjeh u daljnjem natjecanju i želio bih se zahvaliti navijačima što su došli u ovako velikom broju, unatoč lošem vremenu – rekao je Ivan Vrkić, napadač Borca.

čitam...