Povratak u staro jato

U redove Farmaceuta vratio se bivši kapetan Mateas Delić: Veselim se radu s Ivkovićem, jedan poziv je sve promijenio

Delić je za Slaven Belupo odigrao 230 utakmica i zabio 37 golova, a krasi ga velika brzina i požrtvovnost. Može igrati na poziciji krilnog igrača i napadača.

17:08h
2
Mateas Delić // Foto: Matija Gudlin
Mateas Delić // Foto: Matija Gudlin

Na današnjem treningu Slaven Belupa moglo se vidjeti jedno novo staro lice, lice Mateasa Delića. Igrač koji je ponikao u Školi nogometa Slaven Belupa, dugo godina nosio dres Farmaceuta, kao i kapetansku traku, vratio se u matični klub. Nakon nekoliko epizoda po inozemstvu, Delić se na mala vrata vraća u klub. Treneru Ivkoviću na raspolaganju je bio već danas, ali samo za treninge. Od zimskog prijelaznog roka bit će registriran kao igrač Slaven Belupa.

– Sretan sam zbog povratka u Koprivnicu, jedan poziv je sve promijenio, brzo smo se dogovorili. Veselim se radu s Ivkovićem, svi znamo gdje je igrao i kakav je nogomet igrao s Lokomotivom, vjerujem da će prenijeti svoje znanje i viziju na ekipu – rekao je Mateas Delić, povratnik u Slaven.

Delić je za Slaven Belupo odigrao 230 utakmica i zabio 37 golova, a krasi ga velika brzina i požrtvovnost. Može igrati na poziciji krilnog igrača i napadača. Osim u Slaven Belupu, Delić je igrao i u Koreji, u Gangwonu, te u Bugarskoj u FC Beroe Stara Zagora. Posljednji klub bio mu je talijanski A.S. Bisceglie 1913.