Redovna sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije

07:29h
0
Detalj sa sjednice skupštine Zajednice sportova // Foto: www.kckzz.hr

U četvrtak, 16. travnja u sjedištu Županije održana je redovna sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije kojoj su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ivan Pal, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki sa suradnicima.

Prisutne predstavnike sportskih udruga i zajednica pozdravio je župan Koren koji je istaknuo važnost sporta i ulaganja u sport kojem Koprivničko-križevačka županija posvećuje posebnu pozornost.

– Bez obzira na kompleksnost vremena u kojem egzistiramo nismo posustali pratiti sport prema mogućnostima koje imamo – dodao je župan.

Nadalje, zahvalio se na angažmanu i rezultatima Zajednice koja vodi korektnu sportsku politiku te poželio puno uspjeha u daljnjem radu. Predsjednik županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković pozdravio je okupljene te se zahvalio Županiji na pruženoj pomoći.

Nakon što je odabrana verifikacijska komisija, zapisničar i dva ovjerovitelja zapisnika te usvojena sva Izvješća, predsjednik Zajednice Lovković iznio je prijedlog financijskog plana i programa za 2015. godinu.

Članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili Odluku o brisanju Saveza sportske rekreacije Koprivničko-križevačke županije iz članstva županijske Zajednice sportova.

Izvor: www.kckzz.hr