Rekordan broj kupača podigao Cerine u pozitivu

08:55h
0

090808-cerine-mBazeni Cerine ovog su ljeta omiljeni odabir za osvježenje i rekreaciju, o čemu govori i podatak o prosječno više od 500 posjetitelja dnevno tijekom srpnja, a rekordan broj od 929 kupača zabilježen je najtoplijeg dana, 19. srpnja. Očekivano, bazeni su posebno krcati vikendima kada su djelatnici gradske tvrtke ‘Trg’ izbrojili prosjek koji se penje na preko 760 osoba, a svim tim brojkama, te naravno i njihovom kunskom protuvrijednošću itekako je zadovoljna direktorica ‘Trga’ Martina Golčić.

– Posebno nas raduje što u odnosu na prošlogodišnji mjesec srpanj, u istom mjesecu ove godine 20% više osoba se kupa na bazenima. Ako pak gledamo porast broja posjetitelja na godišnji prosjek od prošle godine, onda slobodno možemo reći da je u srpnju 50% više posjetitelja, dok je u odnosu na promet najlošijeg mjeseca prošle godine ovogodišnji srpanj 80% bolji po boju kupača, pobrojila je M. Golčić.

Rekordnu posjetu prati i pozitivan poslovni rezutat u srpnju, što znači da je ukupni prihod neznatno premašio troškove.

– Jako nas to raduje, iako smo svjesni da takav trend ne možemo zadržati. No ipak, eto možemo se pohvaliti da bazen posluje pozitivno, ponosna je direktorica ‘Trga’.

Ako će kolovoške temperature pratiti srpanjske, na Cerinama se nadaju da se broj prosjetitelja neće istopiti, a stotine i mladih i starijih kupača iz grada i okolice i dalje nastaviti uživati na bazenima.

izvor: Radio Koprivnica

čitam...