mrtav pijan

Rekorder vikenda biciklirao s nevjerojatnih 3,47 promila

12:26h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Najveća izmjerena brzina kretanja zabilježena je u nedjelju, u 15.20 sati u Ulici Pavla Kvakana u Đelekovcu, kada je 30 – godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom krećući se brzinom od 109 kilometara na sat.

Tijekom vikenda na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su tri prometne nesreće, od čega prometna nesreća s poginulom osobom i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

U prometnoj nesreći s poginulom osobom, jedna osoba je smrtno stradala, dvije su teško ozlijeđene, a jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su prilikom nadzora prometa tijekom vikenda sankcionirali 105 prometnih prekršaja, od čega 18 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola i 52 prekršaja vožnje nepropisanom i neprilagođenom brzinom.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je u nedjelju u 20.50 sati u Kuzmincu, kada je 35 – godišnji vozač upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od visokih 3,47 promila.

Najveća izmjerena brzina kretanja zabilježena je također u nedjelju, u 15.20 sati u Ulici Pavla Kvakana u Đelekovcu, kada je 30 – godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom krećući se brzinom od 109, na dijelu ceste gdje je brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na sat.

čitam...
Loading...