Rekordni Carlsberg fest – Klapu Intrade i Bareta slušalo oko sedam tisuća posjetitelja

17:06h
0
foto: Ivan Brkić

Prema svemu sudeći ova proslava Međunarodnog praznika rada, popularnog Prvog maja, biti će zapamćena kao rekordna. Organizatori procjenjuju da je na glavnom koprivničkom trgu tijekom večernjih nastupa Klape Intrade te Bareta i Majki bilo oko sedam tisuća ljudi.

Izuzetno atraktivan program Carlsberg festa sa dva jaka imena hrvatske estrade privukao je brojne Koprivničance, ali i ljude iz okolnih gradova. Osim koncerata, najveću je pažnju privukla tradicionalna podjela prvosvibanjskog graha. Oko 13 sati gradonačelnica Vesna Želježnjak, predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić, zamjenik ministra Dražen Pros, članice Uprave Podravke i gradski vijećnici počeli su s podjelom 4000 porcija.

Osim koncerata i graha posjetitelji su mogli vidjeti i Sajam cvijeća, upoznati se s aktivnostima Oldtimer kluba ‘Biciklin’, popratiti nastupe plesnih skupine ‘Ola-la’ i ‘Jump’ te Bboying KC, a kao uvod u glazbeni dio Carlsberg festa poslušati tamburaški sastav Cure iz centra te Klapu Koprivnica.

Za kompletnu fotogaleriju kliknite ovdje

Tijekom nastupa Klape Intrade i Gorana Bareta i Majki Zrinski je trg bio krcat; mnogi kažu kako ne pamte ovakvu gužvu na ulicama Koprivnice.

foto: Ivan Brkić foto: Ivan Brkić foto: Ivan Brkić foto: Ivan Brkić foto: Ivan Brkić foto: Ivan Brkić