arena cup medulin

Remi Slavena i velenjskog Rudara, Stefan Savić prešao u Rodu

14:04h
0
Stefan Savić u dresu Rode iz Kerkradea // izvor: www.nk-slaven-belupo.hr

Nakon Dine Štigleca iz Slavena je jučer otišao i Stefan Savić koji je potpisao za nizozemskog prvoligaša Rodu iz Kerkradea.

Danas je Slaven Belupo odigrao i treću pripremnu utakmicu na pripremama. U sklopu trećeg kola Arena cupa u Medulinu sučelili su se slovenskom Rudaru iz Velenja.

Nakon prvog poluvremena mreže su mirovale dok je u drugom svaki klub zabio po pogodak i utakmica je na kraju završila neodlučeno 1:1. Strijelac za Slaven bio je Bogojević.

 

Slaven je tako osvojio treće mjesto u svojoj skupini na turniru i u ponedjeljak će igrati za peto mjesto na turniru protiv slovenskog Kopera.

Inače, nakon Dine Štigleca iz Slavena je jučer otišao i Stefan Savić koji je potpisao za nizozemskog prvoligaša Rodu iz Kerkradea. Prema neslužbenim informacijama Slaven će na njemu zaraditi malo više od milijun i pol kuna.

Slaven Belupo : Rudar (V)  1:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Bokalić (53), 1:1 Bogojević (77).

Slaven Belupo: Blažević, Jovičić, Christensen, Heber, Arap, Aliti, Purić, Burić, Katić, Bistrović, Radić (još su igrali: Zirdum, Martinga, Međimorec, Mlađen, Pokrivač, Jajalo, Barić, Gregurina, Bogojević)
Rudar Velenje: Radan, Mužek, Kašnik, Zec, Vručina, Lotrić, Babić, Glavina, Grbić, Tolimir, Bokalić (još su igrali: Džajić, Bolha, Acman, Drilon, Iharoš, Pljava, Dodlek, Grgić)

Grupa Finera, 3. kolo:

Slaven Belupo : Rudar (V)  1:1
Inter : St. Polten 0:1

1. St. Polten          2:1  6
2. Inter Zaprešić    4:2  6
3. Slaven Belupo   3:3  4
4. Rudar Velenje   1:4  1