Veliko priznanje

Renesansni festival finalist ‘turističkih Oscara’ u kategoriji događaja godine

Nagradu je preuzeo Renato Labazan, direktor Turističke zajednice grada Koprivnice i autor Renesansnog festivala.

12:39h
0
Foto: TZ Grada Koprivnice

Renesansni festival dobio je još jedno prestižno priznanje koje mu je uručio stručni žiri iz Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore u sklopu dodijele „turističkih Oscara“ na Danima hrvatskog turizma na Hvaru.

Renesansni festival prva je županijska manifestacija nominirana kao finalist u kategoriji „Turistički događaj godine“ što je veliko priznanje za razvoj kontinentalnog turizma te veliko priznanje za naš Grad i Županiju.

– Ovo je samo još jedan pokazatelj kako je Renesansni festival perspektivan turistički proizvod koji se razvija i raste u kvalitativnom i inventivnom smislu. Ostvareno priznanje dokazuje kako je koprivnička manifestacija važan dio hrvatskog turizma koja privlači sve više domaćih i inozemnih gostiju što je prepoznato na nacionalnoj i međunarodnoj razini – poručuju iz Turističke zajednice.

Nagradu je preuzeo Renato Labazan, direktor Turističke zajednice grada Koprivnice i autor Renesansnog festivala.

Dodajmo da je nagradu turističkog događaja godine osvojila Rabska fjera, a osim Renesansnog festivala bio je nominiran još i Sea Star Festival

Foto: TZ Grada Koprivnice