Rewind Jam 2010

15:35h
0
rewind-jam-2009

Već treću godinu za redom održat će se natjecanje gdje se okupljaju svi breakeri diljem Hrvatske, Slovenije, Bosne, Srbije i Mađarske u cilju da kroz svoja znanja, vještinu i umijeća predstave sebe u najvećem sjaju te da pomognu maloj Gabrijelici da ne zaboravi čime se njen otac zapravo bavio.

REWIND JAM je natjecanje humanitarnog tipa gdje se svi novčani prihodi skupljaju za Gabrijelu Ujlaki, kći pokojnog Darija Ujlakija (Rewinda). Nakon teške prometne nesreće gdje je Dario smrtno stradao, za sobom je ostavio tromjesečnu kćerkicu koja nažalost neće više nikada vidjeti svoga oca. Izašao je iz života svojih prijatelja, ali ne i iz srca stoga njemu u čast organiziraju Rewind Jam i s ciljem da svojim duhom i vještinom, te svima Vama koji ćete doći i podržati događaj, pomognu da Gabrijela nikada ne zaboravi svoga oca.

rewindjam-2010-plakatOve godine očekuje nas mnoštvo noviteta, kao što su specijalni gosti “Atomic Dance Factory“ iz Zagreba te „Sinovi“ iz Slavonskog broda.

Isto tako očekuje nas Egzibicijski battle između naših najmlađih brejkera (10 do 15 god.) „Kidatchi“ iz Slavonskog Broda te „Atomic Dance Factory – bboys“ iz Zagreba, i za nas najveće POSEBNO iznenađenje koje će biti otkriveno tokom natjecanja.

Za sve ljubitelje dobrog zvuka zadužen je zagrebački Dj Chill (Dinko Šimunović), jedan od začetnika hip-hop kulture u Hrvatskoj te član “blackout” familije. Dj Chill je na sceni več 15 god. te je jedan od najpoznatijih klubskih dj-a. Svojim zvukom ispunjava najjače Zagrebačke klubove Ritz cabaret club, Aquarius, In Bar (gdje petkom radi WHATSUP! FRIDAYS @ INBAR Zagreb), te u Klubu Purgeraj (Mix tape session, gdje se vrti čisti funk)

Na stranicama www.rewindjam.biz.hr možete se prijaviti na tri battlea gdje vas ove godine očekuju:

3 vs. 3
Powermove Battle
Dance Queen Battle

SUCI:
1. RealOne
2. Blade
3. Nezup

Ulaz za breakere od 18h, za publiku (goste) vrata se otvaraju u 19:30h .

Prijave se zatvaraju 08.12.2010.

Više o samom natjecanju pogledajte na http://www.rewindjam.biz.hr/

čitam...