15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rezultati izlučnog natjecanja HVIDR-e
R

Ne propustite

081120-3-hvidra-izlucno-strelja-kkz-mNakon provedenih izlučnih natjecanja sportske ekipe Zajednice HVIDR-a Koprivničko-križevačke županije nastupiti će na svehrvatskom natjecanju invalida domovinskoga rata koje će se od 21 do 23. studenoga održati u Zadru.

Natjecatelji iz Koprivničko-križevačke županije nastupaju u deset sportskih disciplina, u streljaštvu će nastupiti Željko Mašek, Stjepan Škofić, Marinko Evačić i Vlado Golubić.

U stolnom tenisu u sastavu ekipe su Dražen Kranjec, Dražen Bukvić i Zlatko Žunić, a ekipu u elektronskom pikadu čine Damir Pravdić, Zdravko Husanec i Davor Šoštarić.

Šah će igrati Željko Šiptar, Vančo Sojanovski i Siniša Ignjatović, a u plivanju nastupa Tihomir Hrešč.

Petar Baran, Marijan Vukres, Mijo Janjić i Vlado Golubić natjecat će se u visećoj kuglani (sjedeći stav) a u stojećem stavu nastupit će Radovan Stjepanović, Josip Benković, Stjepan Bačić i Dragutin Marčinčić.

Ekipu staznog kuglanja čine Zdravko Miklošić, Ivan Šimatović, Stevo Preskavec i Anđelko Rora, a u boćanju će se okušati ekipa u sastavu Drago Tukša, Tihomir Apari, Darko Vargović i Željko Pavičić.

U športskom ribolovu nastupit će ekipa u sastavu Ivan Marijanović, Željko Vitelić i  Milan Jurković.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti