Ribolovci svome gradu po 13. put u središtu Koprivnice

12:56h
0
Građani su lovili ribu u velikom bazenu na Zrinskom trgu // Foto: Koprivnica.net

U Koprivnici se ovoga vikenda održava i 13. po redu manifestacija pod nazivom Ribolovci svome gradu. Svakako je jedna od najvećih atrakcija ove manifestacije bazen postavljen na Zrinskom trgu, u kojeg su pušteni šarani te je omogućeno svim zainteresiranima da se okušaju u ribolovu.

Osim ribolova, organizatori manifestacije Sportsko-ribolovni klub Koprivnica te Turistička zajednica grada Koprivnice, ponudili su također i već tradicionalno natjecanje u kuhanju fiš paprikaša, bilo je tu i jela od ribe, ribljih specijaliteta, kulturno-umjetnički program, prezentacija starih zanata, kiparsko-keramička kolonija, kao i izrada drvenog čamca na starinski način.

Program Ribolovaca svome gradu nastavlja se i u nedjelju, 13. travnja u Rasinji, gdje će se održati natjecanje ribolovaca “5. kup grada Koprivnice u športskom ribolovu”, kao i prezentacija svjetskog prvenstva u športskom ribolovu. Na koprivničkom će središnjem trgu pak biti održano proglašenje rezultata i podjela nagrada u športskom ribolovu s početkom u 16 sati, a potom druženje i zatvaranje manifestacije.

{vsig}vijesti/04-2014/galerija-ribolovci{/vsig}

čitam...