0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ribolovke Koprivnice druge na Kupu Šoderice
R

Ne propustite

U organizaciji Športsko ribolovnog kluba «Koprivnica» na jezeru Šoderica, u nedjelju 31. srpnja održan je tradicionalni 51. po redu Kup Šoderica. Na natjecanju je sudjelovalo 15 ekipa seniora i 4 ekipe seniorki. Natjecanje je otvorio predsjednik kluba Ivan Petak.

Natjecatelje je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Dražen Pros, a najuspješnijima uručio je i nagrade.

Od seniora najbolji rezultat ostvarila je ekipa Glavatica Prelog, drugo mjesto ŠRK Đelekovec i treće Interland Varaždin.

Pojedinačno kod seniora najbolji je bio Miljenko Perko iz Glavatice sa 1659 grama, ispred Alan Perka sa 1556 grama i Tihomira Slivšek na trečem mjestu sa 1194. grama. Od seniorki prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Klen iz Svete Marije, ispred ŠRK Koprivnice na drugom mjestu i trečem ŠRD Česme Bjelovar.

Pojedinačno najbolji rezultat ostvarila je Suzana Štargl iz ŠRK Koprivnice sa 1215 grama, na drugom mjestu Ivanka Škoda iz Klena sa 1025 grama i treča Ljiljana Zorec iz Interlanda sa 710 grama.

Izvor: www.koprivnica.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti