RockLive biciklijada i malonogometni turnir

17:08h
0
120730_RockLive_Festival

Ostala su još samo tri tjedna do drugog ROCKLIVE FESTIVALA. Osim glazbenog dijela, RockLive Festival nudi i neke dnevne aktivnosti.  Ove su godine u ponudi dva rekreativna programa – RockLive biciklijada i kvartovsko prvenstvo u malom nogometu.

Biciklijada počinje u subotu 18.8. u 10h iz centra grada Koprivnice. Ruta biciklijade prolazi jezerom Šoderica, 15tak kilometara udaljenom od Koprivnice, a u 13h završava u koprivničkom Kampusu. Tamo će svi sudionici dobiti besplatni obrok, a očekuje ih i biciklistički sajam, besplatna registracija bicikla, te D.J.ing program na otvorenom.

Kvartovsko prvenstvo u malom nogometu počinje u subotu 18.8. u 10h na lokaciji koprivničkog Kampusa. Prijaviti se mogu svi nogometni rekreativci, a kako ovo ne bi ostalo samo koprivničko natjecanje, pozivaju se i posjetitelji iz ostalih gradova da predstave svoj „kvart”: Više informacija o prijavama i propozicijama natjecanja možete potražiti na stranici festivala –fest.rocklive.hr.

Kao i prošle godine, u ponudi je besplatan festivalski kamp, a već je najavljeno kako će u glazbenom programu posjetitelje zabavljati Postolar Tripper, Fakofbolan, Pasi, Debeli Precjednik, Paddy and the rats i mnogi drugi.

Festivalsku ulaznicu u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 40kn. Pretprodajna mjesta: Koprivnica – Šareni dućan, Varaždin – caffe bar Sax, Čakovec – klub Podroom, Križevci – Cab Club, Zagreb – Knjižara Rockmark, Dirty old shop, Virovitica – caffe bar Boom Festivalska ulaznica na dan koncerta iznositi će 60kn. Cijene dnevnih ulaznica biti će poznate tek nekoliko dana pred održavanje festivala.

Medijski pokrovitelj događaja je Koprivnica.net .

čitam...