RockLive Festival objavio kompletan glazbeni program

21:22h
0

RockLive Festival otvorio je sve glazbene „karte” ovogodišnjeg izdanja koje će se od 13. do 15. kolovoza održati u koprivničkom Kampusu. Ovogodišnji RockLive čini impresivnih 28 izvođača i to 18 bendova, te 10 D.J.-a!

Uz headlinere festivala Brkove, Vatru, Dječake, Six Pack, main stage su upotpunili pobjednici HGF festivala Mr. Albino, koprivnički kantautor Letarg, izuzetno zanimljivi eksperimentalni rock bend Fall Out Trio, mladi koprivnički hip-hoper Pseto, te bend The Bugs koji će vas odvesti u pedesete godine prošlog stoljeća.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Pozornica posvećena elektronskoj glazbi, koja nosi naziv

(((((( ELECTRONIC STAGE )))))) uz Miss Sunshine i Seraphim Codex-a kao glavna imena, pojačala se za cijeli niz D.J.a. Na peti RockLive Festival dolaze Chille jr, Nebuloz, G-Rush, Chani Brawo, Phoenix Kraundler, Mmmotion, Kelex (TechTronic), te Vrabinho & Babangida.

Objavom posljednjih imena kompletiran je line up za ovogodišnje izdanje RockLive Festivala.

Na RockLive Festivalu očekuju vas kreativne radionice, izložbe, sportski program, te cijeli niz drugih zanimljivosti. Organiziran je i besplatan kamp za sve posjetitelje s festivalskom ulaznicom.

Također, uskoro kreće interaktivna Facebook aplikacija, putem koje ćete moći saznati kakva vam je „prognoza” za ovogodišnji RockLive! Simpatična i šaljiva aplikacija, u samo par klikova zabavit će vas i pripremiti za RockLive Festival!

U ovom trenutku u prodaji su, još vrlo kratko, festivalske ulaznice po cijeni od 80kn za sva tri dana festivala. Njihova će cijena od 1.7. iznositi 90 kn, dok će cijena festivalske ulaznice na dan festivala iznositi 100 kn.

Dnevne ulaznice moći će se kupiti pojedinačno svaki dan na blagajni festivala, a njihova će cijena biti objavljena naknadno.

Prodajna mjesta:

Koprivnica – KKC Pixel i Intek Music Shop

Križevci – Art Rock caffe
Bjelovar – Panic Room
Zagreb – Rockmark
Varaždin – Lavra
Čakovec – Fox bar
Đurđevac – Kaktus

Online putem sustava ENTRIO – https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-5-2326 

čitam...