RockLive Festival objavio raspored izvođača po danima, cijene dnevnih ulaznica i dnevni program

18:00h
0

RockLive Festival započet će u četvrtak 13. kolovoza, a domaćin prvog dana festivala biti će ”Electronic stage” koji će iznimno u petak ugostiti i bendove. Na njemu nastupaju Pseto, KGF, The Bugs, Drone Hunter, Mr. Albino, Fall out trio, dok će elektronski dio programa nastaviti Kelex (TechTronic), te Vrabinho & Babangida.

U petak 14. kolovoza aktivne postaju obje pozornice. Na main stage dolaze Brkovi, Dječaci, Gretta, Stonebride, Them moose rush i Letarg. S druge stane festivalskog prostora na ”Electronic stage” dolaze G-Rush, mmmotion, Chani Brawo, te Phoenix Kraundler.

Finalnog dana festivala, u subotu 15. kolovoza na main stage dolaze Vatra, Six Pack, High5, Muscle tribe of danger and excellence i Petar Punk, dok će ”Electronic stage” prodrmati Miss Sunshine, Seraphim Codex, Chille jr., Nebuloz, te Vedran Gapulja.

 Poznate su i cijene dnevnih ulaznica koje će se moći svakodnevno kupiti isključivo na blagajni festivala. Cijena dnevne ulaznice za četvrtak 13. kolovoza iznosi 35 kn, dok će cijena za petak i subotu iznositi po 70 kn.

Uz bogat glazbeni program RockLive Festival objavio je i raznolik dnevni program.

U suradnji s udrugom Mamuze održati će se dvije radionice – didgeridoo i sitotisak. Didgeridoo je tradicionalno aboridžinsko glazbalo, i smatra se najstarijim puhačkim instrumentom. Radionica obuhvaća teorijski dio o povijesti instrumenta te praktični dio tijekom kojeg će polaznici naučiti osnove sviranja didgeridooa.

Kroz radionicu sitotiska, cilj je upoznati polaznike s tehnikom i alternativnim metodama sitotiska prilagođenima za kućne uvijete. Nakon kratkog teorijskog izlaganja, slijedi praktični dio radionice: pripremljeni gotovi motivi apliciraju se na papire i druge materijale koje polaznici sami donesu (torbe, majice…).

U suradnji s AK galerijom biti će održana izložba koprivničke umjetnice Ane Sambol. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a u AK galeriji po prvi će put izložiti kompletan diplomski rad pod nazivom ”Et quo vadis, Domine”. AK galerija poziva sve na zagrijavanje za koncerte i otvorenje, 13. kolovoza u 18 sati.

Još jedna zanimljiva izložba obilježiti će ovogodišnji RockLive. Učenici OŠ ”Fran Koncelak” Drnje vizualizirali su tekst pjesme “Tango” popularne hrvatske rock grupe Vatra, koja će svoj nastup održati i na RockLive Festivalu. Budući da se u 8. razredu unutar nastavnog programa obrađuje odnos slike i teksta, učitelj likovne kulture Mario Dimić došao je na ideju da svojim učenicima ponudi sat otkrivanja vlastite kreativnosti zanimljivim likovnim zadatkom. Radove očenika OŠ Drnje pogledajte u koprivničkom Kampusu u subotu 15. kolovoza.

U suradnji s Udrugom UŠRPS tokom dana će se održati natjecanje u malom nogometu, te popularni ”beer-pong”, a kao nastavak na prošlogodišnji najzabavniji dio festivala, ove godine održati će se i program ”RockLive radio”. Odlična glazba, nagradne igre, šaljivi komentari i interakcija s posjetiteljima garantiraju hrpu dobre zabave i smijeha na ovogodišnjem RockLive Festivalu.

Trenutno su u prodaji festivalske ulaznice po cijeni od 90 kn za tri dana festivala, dok će cijena festivalske ulaznice na dan festivala iznositi 100 kn.

Prodajna mjesta:

Koprivnica – KKC Pixel i Intek Music Shop

Križevci – Art Rock caffe
Zagreb – Rockmark
Varaždin – Lavra
Čakovec – Fox bar
Đurđevac – Kaktus

Online putem sustava ENTRIO – https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-5-2326

WEB:

http://fest.rocklive.hr/

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/pages/RockLive/190532134369965

FB EVENT:

https://www.facebook.com/events/1536915989920967/

NAGRADNA IGRA!

Samo za čitatelje Koprivnica.net-a, pripremili smo nagradnu igru! Potrebno je navesti barem tri izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem RockLive festivalu te zajedno sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa) poslati na našu adresu nagradna@koprivnica.net. Ovaj put nećemo birati najbrže, nego doista najsretnije, dvoje čitatelja dobit će po dvije ulaznice. Dobitnike ćemo objaviti tijekom sutrašnjeg prijepodneva, dakle vremena ima dovoljno 🙂

Dobitnice nagrada: Adriana Jakupec i Sonja Žepina.

čitam...