Festivalska sezona

RockLive festival i ove godine nastavlja s dobrim vibracijama, najavljujemo prve izvođače

18:00h
0
Rocklive 2016 // Foto: Matija Gudlin

Sedmu godinu za redom RockLive festival okupit će zaljubljenike u dobru glazbu i ugodno druženje, a najavljeni su i neki noviteti.

Festival koji se, nakon pet godina održavanja u prostoru bivše vojarne, smjestio na obližnjem jezeru Šoderica uveseljavat će i ovog ljeta brojne posjetitelje. U nešto ranijem terminu nego inače od 28. do 30. srpnja, na festivalskoj pozornici smještenoj na otvorenom platou tik uz predivno jezero, ugostit će vrlo zanimljiva imena regionalne scene.

U prvim objavama izvođača, najzvučnije ime su povratničke legende domaćeg rocka, bend KOJOTI, koji svevremenskim hitovima Razuzdan i lud, Hodala je pola metra iznad zemlje, Halucinacija i brojnim drugim, dolaze rasplesati publiku RockLive Festivala.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Nakon što su prije nekoliko godina, upravo na RockLive Festivalu održali premijerni nastup pred koprivničkom publikom, te u međuvremenu postali jedan od najaktivnijih domaćih hip-hop sastava, na RockLive dolaze Sett & 3ki Stil, odnosno KRANKŠVESTER.

Prošlogodišnjim gostovanjem na RockLive-u, svoju pozivnicu i za ovogodišnji zaradio je MADRED, odličan reggae, jungle, d’n’b iz Novog Sada, koji će u DJ set varijanti ponovno do jutra u visokom tempu držati festivalsku publiku.

U prodaji su i ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival. Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice do 1. lipnja iznosi 70 kuna, dok će cijena od 1. lipnja biti 90 kuna. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100 kuna, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.

Direktna online kupovina – https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-7-4007

Entrio prodajna mjesta – https://www.entrio.hr/outlets

čitam...