RockLive objavio tri nova izvođača, a u prodaju kreću i prve ulaznice

21:38h
0
Rocklive

Dječaci, Gretta i Muscle tribe of danger and excellence novi su potvrđeni izvođači za 5. RockLive Festival. Osim njih, na festivalu će nastupiti i pobjednik HGF demo festivala koji je u tijeku, a u prodaju su puštene i prve ulaznice za one najbrže.

 

Uz Vatru, Six Pack i Miss Sunshine nova imena upisana na popis izvođača za ovogodišnji RockLive Festival su Dječaci, jedan od najpopularnijih domaćih bendova čiji treći album izlazi u svibnju, a predstavit će ga i na RockLive Festivalu. Tu je i bendGretta koji na RockLive dolazi s osvojenom nagradom Porin za najbolju vokalnu suradnju i velikim hitom „Malena” koji se mjesecima ne miče s vrha domaćih top ljestvica. Za malo žešći zvuk festivala uz već najavljeni Stonebride pobrinut će se i odlični zagrebački stoner groove bend Muscle tribe of danger and excellence.

Posebnu suradnju RockLive ostvaruje s demo festivalom HGF, čije je finale najavljeno za lipanj, a upravo će pobjednik tog festivala nastupiti i na RockLive Festivalu u Koprivnici.

Od ponedjeljka 23. ožujka u prodaji su posebne early bird ulaznice za najbržih 100 fanova festivala. Po cijeni od samo 60kn mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima.

Cijene ulaznica u redovnoj prodaji iznosit će 80kn od 6.4., odnosno 90kn od 1.7., dok će cijena festivalske ulaznice iznositi 100kn na dan festivala.

Dnevne ulaznice moći će se kupiti pojedinačno svaki dan na blagajni festivala, a njihova će cijena biti objavljena 10 dana prije održavanja.

Prodajna mjesta:

Koprivnica – KKC Pixel
Križevci – Art Rock caffe
Bjelovar – Panic Room
Zagreb – Rockmark
Varaždin – Lavra
Čakovec – Fox bar
Đurđevac – Kaktus

RockLive Festival održat će se od 13. do 15. kolovoza 2015. u koprivničkom Kampusu. Nastupit će više od 20 izvođača, na dvije open air pozornice, te uz cijeli niz popratnih sadržaja.

 

čitam...