Ništa od festivala

RockLive se odgađa, jubilarno deseto izdanje ipak će pričekati: Šteta bi bilo da se takvo izdanje održi u ovakvim uvjetima

Ovo je trebalo biti deseto, jubilarno izdanje Rocklivea, a dodaju da bi bilo šteta da se takvo izdanje održi u ovakvim uvjetima.

09:27h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ovogodišnji RockLive Festival na Šoderici ipak se odgađa i ove godine ga neće biti.

Objavila je to Udruga RockLive, organizator festivala, a razlog je svima već dobro poznat – pandemija koronavirusa i posljedice koje je ostavila na velika događanja.

– Uslijed pandemije Covid-19 virusa, kao i većina festivala našli smo se u nezavidnoj poziciji pripremanja festivala u uvjetima koji to ne omogućuju na najbolji način. Iako u posljednjim danima u Hrvatskoj bilježimo puno bolje stanje, mjere koje su još uvijek na snazi ne čini se kao prihvatljive za održavanje ovakvog festivala. Kako bi bili u potpunosti pošteni prema posjetiteljima, ali sponzorima i drugim partnerima, smatramo kako je došlo vrijeme da donesemo ovakvu odluku i da daljnje čekanje razvoja situacije više nema smisla – kažu iz Udruge.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ovo je trebalo biti deseto, jubilarno izdanje Rocklivea, a dodaju da bi bilo šteta da se takvo izdanje održi u ovakvim uvjetima.

– Zato, RockLive Festival #10 odgađamo za 2021. godinu i to od 22. do 24. srpnja, kada se nadamo da ćemo festival uspjeti održati onako kako smo navikli, uz puno druženja, veselja i odlične glazbe, a sve to na predivnom jezeru Šoderica pored Koprivnice. Svi do sada objavljeni izvođači, a to su TBF, Mortal Kombat, Kandžija, Porto Morto, Kraj Programa i M.O.R.T., nastupit će i na novoj verziji festivala – navode organizatori.

– Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 23.08.2020. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu – dodaju.

čitam...