razmjena iskustva

Roditelji i djeca uživali na kreativnoj pričaonici Gradske knjižnice Đurđevac, glavna tema bile su deve

Knjižničarka Katarina djeci je pročitala slikovnicu S. Šesto: O devama i velikom srcu Đurđevca.

12:02h
0
Foto: Gradska knjižnica Đurđevac
Foto: Gradska knjižnica Đurđevac

Svake srijede od 18 do 19 sati, tijekom cijele godine, održavaju se kreativne pričaonice
za najmlađe korisnike Gradske knjižnice Đurđevac (djeca od 2 do 4 godine starosti). Na njima sudjeluju i roditelji koji, dok djeca s knjižničarkom uživaju u čitanju priča i kreativnom stvaralaštvu, razmjenjuju iskustva o odgoju djece.

Pričaonice počinju čitanjem priča prigodne tematike nakon čega slijedi interpretacija i analiza pročitanog te likovno stvaralaštvo. Pričaonice završavaju igrom, plesom ili nekom društvenom igrom. Jučerašnja radionica održana je u prirodi, podno utvrde Stari grad. Na njoj je sudjelovalo 20-ero djece sa svojim roditeljima.

Knjižničarka Katarina djeci je pročitala slikovnicu S. Šesto: O devama i velikom srcu Đurđevca nakon čega je uslijedio razgovor o ovim predivnim životinjama te odlazak u Hrvatsku saharu gdje su se djeca imala priliku i uživo družiti s likovima/životinjama ove predivne slikovnice.

– Pozivamo sve zainteresirane roditelje da upišu svoju djecu na pričaonice koje su, kao i sav potreban materijal potreban za provedbu, besplatne. Upisati se možete putem maila: gradska.knjiznica@djurdjevac.hr, telefona: 048/812-701 ili osobnim dolaskom na Dječji odjel knjižnice. Veselimo se druženju! – poručuju iz Gradske knjižnice.

Foto: Gradska knjižnica Đurđevac
Foto: Gradska knjižnica Đurđevac
Foto: Gradska knjižnica Đurđevac
Foto: Gradska knjižnica Đurđevac

čitam...