Rooster Pub na meti provalnika

15:33h
0
Provalnik je razbio stražnje staklo i pretpostavlja se da u s te strane i ušao u Pub // foto: Ivan Brkić

Popularni koprivnički Rooster Pub, koji se nalazi u ulici Hrvatske državnosti, noćas je bio na meti provalnika. Naime, za sada nepoznati počinitelj, ili više njih, u noći sa srijede na četvrtak provalio je u ovaj restoran, odnosno pub, u vlasništvu poznatog gradskog ugostitelja Dražena Jendrašinkina, te iz njega odnio polog.

Da nešto ne štima unutar Puba, prva je, oko pola šest ujutro, primjetila čistačica koja je odmah obavijestila vlasnika. On je po dolasku vidio da je otuđen polog, otprilike šest tisuća kuna,  te da je razbijeno stražnje staklo, po čemu se da zaključiti da je počinitelj ovog nedjela u Pub ušao iz atrija Doma mladih. 

Više pojedinosti o ovoj provali nismo uspjeli saznati, čak ni od policije, tek nam je vlasnik Jendrašinkin rekao da će se u popodnevnim satima izvršiti inventura kako bi se vidjelo nedostaje li još nešto osim pologa. Naravno, kako je provalnik razbio staklo, zabilježena je i manja materijalna šteta.Gazda Puba Dražen Jendrašinkin za popodne je najavio inventuru kako bi dobio uvid u stvarno stanje stvari // foto: Ivan Brkić

Iako Jendrašinkin sumnja da je počinitelj jedan od bivših zaposlenika, s kojim je i ranije imao probleme, policija za počiniteljom, ili više njih, još uvijek traga.