Kroz alpe

Rotorovci sudjelovali na jednom od najljepših i najtežih maratona kroz Sloveniju i Austriju

Nino Berta, član BK Rotor Koprivnica, odvozio je 129 kilometarsku trasu Maratona Alpe kroz Sloveniju i Austriju s penjanjem od 2040 metra u vremenu od 3 sata 56 minuta 19 sekundi (prosječna brzina 32,3 km/h) a ovaj maraton mu je poslužio kao priprema za svjetsko prvenstvo u Italiji na koje ide krajem kolovoza.

10:43h
0
Ustupio: BK Rotor

U nedjelju na Maratonu Alpe kroz Sloveniju i Austriju sudjelovali su Nino Berta, Branislav Buhić, Lovro Krapinec i David Šalamon, članovi BK Rotor iz Koprivnice.

Maraton Alpe je jedan od najljepših i najtežih maratona u Sloveniji na kojem je ove godine sudjelovao 581 biciklista od toga 26 žena.

Biciklisti su trebali odvoziti slikovitu i tešku 129 kilometarsku trasu uz četiri alpske rijeke i preko tri alpska prijevoja, od starta u Kamniku preko Jezerskog Vrha u Austriju i nakon vožnje po Austriji preko Pavličevog sedla kroz Logarsku dolinu preko vrha Črnivca do cilja u Kamniku.

Nino Berta, član BK Rotor Koprivnica, odvozio je 129 kilometarsku trasu Maratona Alpe kroz Sloveniju i Austriju s penjanjem od 2040 metra u vremenu od  3 sata 56 minuta 19 sekundi (prosječna brzina 32,3 km/h) a ovaj maraton mu je poslužio kao priprema za svjetsko prvenstvo u Italiji na koje ide krajem kolovoza.

Lovro Krapinec također je odvozio ovaj maraton u vrlo dobrom vremenu od 4 sata 6 minuta 29 sekunda, David Šalamon u vremenu 4 sata 7 minuta 7 sekunda i Branislav Buhić u vremenu 4 sata 17 minuta i 9 sekunda.

 

čitam...