Rukometašice Podravke ovog vikenda igraju dvije utakmice u Crnoj Gori

10:20h
0

091218-biseri-mRukometašice Podravke Vegete u petak prije podne otputovale su iz Koprivnice prema Crnoj Gori, gdje će ovog vikenda odigrati dvije utakmice Regionalne lige.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Za vrijeme boravka u Crnoj Gori bit će smještene u Podgorici, gdje će u subotu u 15 sati odigrati utakmicu 9. kola s Budućnosti T-Mobile. U nedjelju će putovati do Pljevalja, gdje će od 17 sati odigrati utakmicu 14. kola Regionalne lige s ekipom Biseri Pljevlja.

Na put ide 14 igračica, ali bez bolesne Ane Lovrak, umjesto nje otputovala je Ana Marija Beljo. Sastav: Žderić, Jelčić; Čović, Vukojević, Kožnjak, Beljo, Petković, Zebić, Gaće, Poljak, Šerić, Pasičnik, Tatari i Penezić.

Susret s Budućnosti ujedno je i još jedan susret s bivšim igračicama Podravke Vegete, jer su svoju budućnost tamo potražile Sanela Knezović, Ivana Ambroš (Šarić), Lidija Horvat i Ana Đokić.

Podravka Vegeta dosad je u Regionalnoj ligi odigrala četiri utakmice i zabilježila četiri pobjede: s Lokomotivom 31-21 u gostima, s Krimom 43-41 u gostima, a kod kuće je svladala obje ekipe kod kojih sada gostuje: Budućnost T-Mobile s 32-30 i ekipu Biseri Pljevlja 38-29.

Iako se utakmice Regionalne lige na igraju u terminima ujednačenim ritmom, ipak je dosad odigrano 18 utakmica. U srijedu je odigrana utakmica utakmica Zaječar – Budućnost T-Mobile 31-38.

Trenutni poredak na tablici vezan je uz broj odigranih utakmica. Vodi Budućnost, koja je u šest utakmica osvojila 10 bodova, 2. Hypo Nö 8 bodova iz 6 utakmica, 3. Podravka Vegeta 8 iz 4, 4. Biseri Pljevlja 4 iz 5, 5. Krim Mercator 4 iz 3, 6. Lokomotiva 2 iz 4, 7. Zaječar 0 iz 4 i 8. Ljubuški Lido osiguranje 0 iz 4. Podsjetimo da Podravka Vegeta brani titulu prvog prvaka Regionalne lige.

čitam...