k'o plitak potok

Rukometaši Koprivnice – Hangar 18 pregazili Novsku u gostima i osvojili naslov jesenskog prvaka Treće HRL Sjever

Iako Koprivnica - Hangar 18 jedno kolo prije kraja ima jednak broj bodova kao i momčad Ivanske, Koprivničanci imaju bolju gol razliku, ali i utakmicu manje.

16:42h
0
RK Koprivnica Hangar 18 - MRK Čakovec 14.10.2017. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Rukometaši Koprivnice – Hangar 18 gostovali su jučer u Novskoj gdje su igrali 10. kolo Treće HRL Sjever. Nakon 60 minuta, upisali su sigurnu pobjedu s velikih 17 golova razlike i na kraju slavili rezultatom 22-39. Ovom pobjedom, jedno kolo prije kraja jesenskog dijela prvenstva, Hangarovci su osigurali naslov jesenskog prvaka Treće hrvatske rukometne lige Sjever!

Kao i često do sada, ponajbolji pojedinac susreta bio je Dujaković zabivši velikih 11 golova. Pomogli su mu i Pranjić sa šest golova, te Udovičić, Karlović i Peričić sa po pet golova svaki. Zanimljivost susreta bila je ta da su Koprivničanci u Novsku otputovali samo sa jednim vratarom, a u jednom trenu na gol je stao igrač Behin, koji je sakupio jednu obranu, obranu koja je izazvala ogromno veselje i euforiju među Hangarovcima.

Iako Koprivnica – Hangar 18 jedno kolo prije kraja ima jednak broj bodova kao i momčad Ivanske, Koprivničanci imaju bolju gol razliku, ali i utakmicu manje. U idućem kolu Ivanska je slobodna, dok Hangarovci na svom terenu dočekuju Ilovu. Bilo bi sjajno kada bi Koprivničanci upisali pobjedu i otišli na zasluženi odmor s dva boda prednosti ispred prvog pratitelja Ivanske.

čitam...