Rukometaši Koprivnice u proljetnoj premijeri dočekuju Vidovec

22:31h
0
Danijel Udovičić u akciji // Foto: Koprivnica.net

Rukometni klub Koprivnica ove subote nastavlja s natjecanjem u Trećoj HRL-sjever.

Nakon zimskih priprema koje su odrađene maksimalno ozbiljno, koprivnički rukometaši bit će domaćini drugoj ekipi Vidovec BIOS-a, a utakmica u Sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića počinje u 20 sati.

– Sve ovisi o tome u kakvom će sastavu doći na utakmicu. Bude li to njihov normalan sastav u kojem idu na gostovanja, onda bi to trebala biti naša pobjeda bez ikakvih problema. Dođu li pojačani dečkima iz Prve lige, onda to može biti i malo na knap, ali s obzirom da mi igramo na domaćem terenu, ne smijemo si dozvoliti nikakvu glupost i smatram da imamo dovoljno snage da i pojačani Vidovec doma možemo dobiti bez trauma – izjavio je trener Koprivnice Nenad Smiljanec.

Koprivnica je na ljestvici prva s 23 boda, drugi je Bjelovar 2 s 20, a treći Marof s 19 osvojenih bodova u 12 odigranih utakmica. U drugom proljetnom kolu Koprivnica gostuje kod Marofa.

Protiv Vidovca sigurno neće biti Šalamona, koji će vjerojatno propustiti cijelu proljetnu polusezonu, a zbog ozljede prsta na ruci upitan je Ružić.