prvo gostovanje u sezoni

Rukometašice Podravke danas igraju prijateljsku utakmicu sa Siofokom, Hrupec: Fokus je na fizičkoj pripremi

ovoj fazi fokus nije na rezultatu, nego na fizičkoj pripremi, ali vesele nas utakmice s kvalitetnim protivnicima, jer su odlična uvertira za ono što nam slijedi u rujnu, rekao je trener Neven Hrupec. 

12:22h
0
Foto: Ivan Brkić/RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravka Vegete danas putuju u Mađarsku, a na rasporedu je prva prijateljska utakmica u ovoj sezoni i to sa Siófokom.

Susret je zakazan u 15 sati. Ekipa naporno trenira od početka priprema, a sastavni dio pripremnog razdoblja su i prijateljske utakmice.

U ovom ogledu, kao i u svim narednim prijateljskim ogledima, naglasak neće biti na rezultatu, nego na fizičkoj pripremi. Stožer je zadovoljan dosadašnjim pripremnim razdobljem te svi nestrpljivo iščekuju početak nove natjecateljske sezone u Ligi prvakinja, ali i u domaćem prvenstvu.

– Treniramo dva puta dnevno, a stigli smo i do prve pripremne utakmice koja će se odigrati u Mađarskoj s ekipom s kojom imamo izvrsnu suradnju. U ovoj fazi fokus nije na rezultatu, nego na fizičkoj pripremi, ali vesele nas utakmice s kvalitetnim protivnicima, jer su odlična uvertira za ono što nam slijedi u rujnu – rekao je trener Neven Hrupec.