FOTO: Rukometašice Podravke na prijamu kod gradonačelnika Mršića

12:33h
0


100611-prijam-mKoprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić u petak je na terasi Gradskih bazena Cerine upriličio domjenak za rukometašice i vodstvo Podravke Vegete, u povodu osvajanja prvenstva i Kupa Hrvatske.

Gradonačelnik je igračicama i ženskim članicama vodstva kluba darovao ruže, dok je muškom dijelu poklonio Gradonačelnikovo vino. Uzvratila mu je kapetanica Miranda Tatari, objesivši mu oko vrata zlatnu medalju za 17. naslov prvaka Hrvatske.

Na prijamu su bili i predsjednik Podravke Vegete Krunoslav Bešvir, predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević te dožupan Ivan Pal, aktualni članovi Uprave kluba.

– U ime Grada Koprivnice najiskrenije vam čestitam na uspjesima i zahvaljujem vam na svim radostima koje ste nam podarile tijekom protekle sezone. Pozivam vas da budete svjesne da situacija u kojoj se nalaze glavni sponzor, Grad i društvo u cjelini nikako ne umanjuje očekivanja građana u smislu sportskih rezultata. Zato se nadam da će vaše srce kucati zajedno sa srcem kluba i Podravkinim srcem, i da će onda to biti jedno veliko koprivničko srce koje će nam omogućiti da postignemo iznadprosječne sportske rezultate u ženskom rukometu i sljedećoj sezoni, kako bismo ponovno vratili najbolji europski rukomet na koprivnički parket. Od vas očekujem da igrate, ali i da se ponovno uključite u društveni život Koprivnice, da budete primjer i uzor mladim generacijama da se jedino radom, odricanjem i dugotrajnim treninzima mogu postići vrhunski rezultati, i da se ti rezultati mogu postići ovdje, u Koprivnici – rekao je gradonačelnik Mršić.

100611-prijam2-mPozitivnom je promjenom ocijenio dolazak Božice Palčić na funkciju direktorice kluba.

– Posebno mi je drago što je za direktora izabrana žena, a nadam se da će doći do toga da imamo i trenericu. Ovo je vrlo veliki iskorak u organizaciji kluba. Inače, rukometašice drmaju gradskom upravom. Šefica financija je bivša rukometašica, šefica izgradnje grada je bivša rukometašica, direktorica bazena je bivša rukometašica, jedino ja baš nisam bio u ženskom rukometu. Ja sam bio na tribini. Evo, i bivši predsjednik Gradskog vijeća je bivši trener – kazao je Mršić obrativši se dožupanu Palu, koji mu je uzvratio:

– Smijenili su me dok si ti bil član Uprave – rekao je Pal i izazvao smijeh svih prisutnih.

No, Mršić mu nije ostao dužan:

– I nama su se omaknuli dobri potezi – našalio se gradonačelnik i izazvao još veći smijeh.

Nazočni su se potom počastili kulinarskim delicijama poznate koprivničke kuharice Nikoline Lončar.

{vsig}sport/rukomet/06-2010/100611-rukometasice-prijem{/vsig}

čitam...