prva hrl za žene

Rukometni klub Podravka Vegeta novi stari prvak države, pobjedom u Solinu Podravkašice osigurale 24. naslov prvaka

U prvom dijelu sezone Podravka je na svom parketu 'razmonitirala' Petason s 34-18. Danas je bila dovoljna i pobjeda s 1 razlike. 

19:16h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Rukometašice Podravka Vegete gostovale su danas u Solinu kod pretposljednje ekipe prvenstva, solinskog Petason Vranjica. Solinskom klubu prijeti ispadanje iz lige, a danas su im u dvoranu stigle buduće prvakinje države. Kad već nisu osvojile kup, Petikine cure nisu imale pravo na još jedan kiks. Dva kola prije kraja bilo je vrijeme da se osigura da naslov prvakinja države 24. put stigne u Koprivnicu.

U prvom dijelu sezone Podravka je na svom parketu ‘razmonitirala’ Petason s 34-18. Danas je bila dovoljna i pobjeda s jedan razlike. Petika nije mogla računati na Ihnjevu i Turk koje su se ozlijedile u Umagu na završnici kupa.

Krenulo se oprezno, no Podravka je nakon 12 minuta vodila pet razlike. Potpuno ozbiljno i fokusirano ušle su Koprivničanke u susret, što se odmah vidjelo. Nisu ni pomislile dopustiti nikakvo iznenađenje. Vidjelo se to i na poluvremenu koje je završilo 11-17 za gošće.

Nakon 60 minuta bilo je 21-31 za Podravku, najefikasnija bila je Karlovčan s 5 komada.

Tako se Kapitanović, Dežić i Vidak opraštaju naslovom prvaka države. Lijep odlazak.

Čestitamo RK Podravka Vegeta na osvojenom naslovu prvaka države!

Prva HRL za žene, 18. svibanj, 18 sati

RK Petason Vranjic – RK Podravka Vegeta 21-31

čitam...
Loading...