Ne smeta im nered

S njima je život kao u svinjcu, ovo su najprljaviji znakovi horoskopa

09:10h
0
Ilustracija // ingimage

Neki horoskopski znakovi pravi su čistunci, dok je nekim drugim znakovima malo kreativno nereda skroz okej, piše teen385.

Izgleda da horoskop ima veliku ulogu i u održavanju higijene, a ovo su najprljaviji znakovi koji čistoći baš i ne posvećuju puno vremena.

Vodenjak

Vodenjaci su malo opušteniji i ne opterećuju se sitnicama. Zato nije ni čudno što njihova soba nikad nije do kraja uredna i pospremljena, a redovito tuširanje nije im uvijek na prvom mjestu. Za sobom pospremaju samo ako im se to ponovi nekoliko puta, a oko toga se i najčešće svađaju sa svojim roditeljima.

Riba

Za njih se možda i ne bi reklo, ali Ribe su jako neuredne. Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj nestrpljivosti zbog čega se ne mogu koncentrirati na neko duže i ozbiljnije čišćenje. Ribe nisu baš ni previše pristojne, a podrigivanje ili puštanje vjetrova pred drugim ljudima nije im neki preveliki bed.

Bik

Njihova soba izgleda kao da ju je pogodila bomba, a Biku se nikad ne da pospremati za sobom. Suđe nakon jela nikad ne makne sa stola, a teško mu je čak i oprati ruke nakon obavljanja nužde. Iako se pravi da je čistunac, bik je zapravo jedan od najneurednijih horoskopskih znakova.

Jarac

Iako su mirni i među drugim ljudima jako pristojni, Jarci su jako lijeni kad je riječ o čišćenju svoje sobe ili pranju kose. To je posebno čudno jer su Jarci možda i najorganiziraniji horoskopski znak. Jarac će radije provesti nekoliko dana noseći kosu svezanu u rep, samo da ju ne treba prati i sušiti.

Lav

Iako nisu baš neuredni, Lavove jednostavno nije briga kako izgleda njihova soba, a niti oni sami. Žive ‘od danas do sutra’ i ne zabrinjavaju se s čišćenjem, pospremanjem i ostalim stvarima koje im, po njihovom mišljenju, samo oduzimaju njihovo dragocjeno vrijeme.

čitam...
Loading...