16.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ETILEN-OKSID

S polica trgovina povlači se mnogima omiljena Jana Vitamin od naranče
S

Ukoliko navedene proizvode imate kod sebe ili u svojim kućanstvima molimo nam se javite na telefon 0800 1131 ili e-mail: kvaliteta@jamnica.hr kako bismo mogli organizirati preuzimanje proizvoda, poručuju iz Jamnice.

Ne propustite

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je kako se povlači mnogima omiljeno piće. Riječ je o Jana Vitamin naranča happy (0,5 i 1,5 litara) piću roka trajanja do 13. i 20. siječnja 2022. godine. Razlog je, objasnili su, moguće postojanje etilen oksida u proizvodu.

– Proizvodi nisu u skladu s Uredbom (EZ) br. 396/2005 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. veljače 2005. o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla i o izmjeni Direktive Vijeća 91/414/EEZ – objavilo je Ministarstvo poljoprivrede.

O povlačenju proizvoda oglasila se i Jamnica.

– Proizvodi se opozivaju kao mjera opreza zbog moguće prisutnosti u tragovima etilen-oksida u voćnoj bazi dobavljača. Zbog mogućeg prisustva etilen-oksida u voćnoj bazi sirovine žurno smo proveli postupak opoziva proizvoda s prodajnih mjesta – objasnili su.

– Ukoliko navedene proizvode imate kod sebe ili u svojim kućanstvima molimo nam se javite na telefon 0800 1131 ili e-mail: kvaliteta@jamnica.hr kako bismo mogli organizirati preuzimanje proizvoda – poručuju, ujedno se ispričavši potrošačima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

LENTULIS

FOTO Dejan i Melita stan u središtu Virja prenamijenili u spa oazu s četiri zvjezdice, gostima nude biljar, VR naočale i sve za uživanje:...

Priča o ruralnom turizmu u Podravini sve se više kotrlja i sve više ljudi odlučuje se turistima ponuditi smještaj....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti