ŠAH-MAT

Šahisti Picoka započeli s ligaškim natjecanjima

Idući vikend s ligaškim natjecanjima kreće i ženska kadetska ekipa koja lovi treću uzastopnu titulu državnih prvakinja.

11:30h
0
Foto: Grad Đurđevac

Seniorska ekipa Picoka krenula je s dvije pobjede u Trećoj ligi Centar. U prvom kolu pobijedili su ekipu ŠK Garešnice rezultatom 5,5-0,5, a u drugom kolu su na neugodnom gostovanju pobijedili ekipu ŠK Starog Graničara Cirkvena rezultatom 4,5-1,5.

U prva dva kola su nastupali Zdenko Vanđija, Mladen Roštan, Emanuel Hladnić, Željko Smešnjak, Viktor Šalamon, Magdalena Muha, Gordan Fuček i Petar Carek.

Uspješna je bila i kadetska ekipa koja je ovaj vikend u Sesvetama ostvarila dvije pobjede protiv ŠK Odre iz Novog Zagreba (4-0) i ekipe ŠK Stridon iz Štrigove (3-1). Za kadete su nastupali Anamarija Radiković, Ema Bevanda, Ognjen Domović i Luka Tomrlin.

Idući vikend s ligaškim natjecanjima kreće i ženska kadetska ekipa koja lovi treću uzastopnu titulu državnih prvakinja. Napomenimo i da je u srijedu, 14. ožujka, u Osnovnoj školi Grgura Karlovčana Đurđevac održana gradska razina Sportskih igara mladih u šahu.

Sudjelovalo je 11 natjecatelja, a najuspješniji su bili Karlo Šokec (u kategoriji U15) i Matija Mihočka (u kategoriji U11). Karlo i Matija su izborili nastup na županijskoj razini igara koja će se idući mjesec održati u Križevcima.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac

čitam...
Loading...