zimska Vinilija

Sajam gramofonskih ploča, CD-ova i kazeta opet u Koprivnici, svi su dobrodošli

Dodatni motiv za dolazak zasigurno će biti poseban gost sajma Ante Toni Janković, pjevač i tekstopisac Divljih jagoda! Toni će otpjevati i odsvirati nekoliko svojih najpoznatijih pjesama poput Krivo je more, Jedina moja, Ne želiš kraj, potpisivati ploče, porazgovarati s posjetiteljima, popiti kavu.

09:07h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Dolazi zima, duga i hladna, ali dolazi i zimska Vinilija! Riječ je o četvrtoj Viniliji, koprivničkom sajmu gramofonskih ploča, CD-ova i kazeta u organizaciji Šarenog dućana.

Sajam će se održati u subotu, 1. prosinca od 9 do 15 sati, na istom mjestu kao i prethodna 3, u Martinovki, Ivana Generalića 3.

Osim iz Koprivnice, najavljen je dolazak desetak prodavača iz Bjelovara, Čakovca, Varaždina, Virovitice, Ferdinandovca i Zagreba, a pozivamo i sve zainteresirane, kolekcionare, pločoljupce, stare i nove, i obične radoznalce, da dođu na druženje i razmjenu, kupnju ili prodaju ploča, po želji. Svim prodavačima kava dobrodošlice i nadoknada putnih troškova u slučaju slabije prodaje!

Dodatni motiv za dolazak zasigurno će biti poseban gost sajma Ante Toni Janković, pjevač i tekstopisac Divljih jagoda! Toni će otpjevati i odsvirati nekoliko svojih najpoznatijih pjesama poput Krivo je more, Jedina moja, Ne želiš kraj, potpisivati ploče, porazgovarati s posjetiteljima, popiti kavu. Dobrodošli su svi zainteresirani da uveličaju ovu svetkovinu gramofonske ploče.

Prijave i rezervacije prodajnog mjesta u Šarenom dućanu ili na 048/222-828 ili na e-mail knjizara@sareni-ducan.hr.

čitam...
Loading...