sve za vašu kupaonicu

Salon keramike i sanitarija, Honko u Đurđevcu, povoljno vam nudi keramičke i gres pločice visoke kvalitete, prema najnovijim trendovima

U Honku možete pronaći veliki izbor podnog gresa imitacije drva prve klase od 78,00 kn/m2 te zidne keramičke pločice već od 65,00 kn/m2, također prve klase.

08:00h
0

U  salonu keramike Honko u Đurđevcu, možete pronaći veliki izbor podnog gresa imitacije drveta, mramora i drugih dezena prve i druge klase po povoljnim cijenama, kao i zidnu keramiku, također u prvoj i drugoj klasi.

Tvrtka Honko se nalazi u Đurđevcu, u samom centru Podravine i posluju punih 25 godina, tako da im se možete obratiti s punim povjerenjem.

Da biste svoju kupaonicu vrhunski opremili, prema najnovijim trendovima za vas izdvajaju tuš kabine crnih profila te kupaonski namještaj u industrijskom stilu i mramorne kade, a tu su i atraktivne pločice i do najvećih dimenzija.

Prije svega ističu širok izbor te garanciju kvalitete, a sve po pristupačnim cijenama, što je i više nego dovoljan razlog da ih posjetite i sami se uvjerite u sve navedeno.

Osim uvoza keramičkih pločica, koja je primarna djelatnost tvrtke Honko, orijentirani su na kompletnu kupaonsku opremu, što uključuje sanitariju, galanteriju, kupaonski namještaj.

Ujedno, drže i sav materijal koji je potreban za polaganje pločica (ljepila, izolacije, fug mase, završni profili).

Najnoviji trendovi u vašoj kupaonici

Uvoz pločica iz Italije i Španjolske kupcu pružaju visoku kvalitetu, što je i cilj, jer tako nude bolja rješenja za sve privatne i poslovne subjekte.

U Honku možete pronaći veliki izbor podnog gresa imitacije drva prve klase od 78,00 kn/m2 te zidne keramičke pločice već od 65,00 kn/m2, također prve klase.

Također, ostvarite popust na gotovinu od 10 posto.

Moguće je i kartično obročno plaćanje na 24 mjeseca i diners do 36 rata.

Potpuno je besplatna dostava u krugu do 40 kilometara!

Iz Honka poručuju – Tu smo za Vas da Vam pružimo potpunu uslugu!

Adresa: Ulica grada Vukovara 55, Đurđevac

Tel: +385 (0) 48 812 480
Mob: 099/22-83-614
Email: honko@honko.hr

Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak | 08:00 do 19:00 sati
Subota | 08:00 do 13:00 sati
Nedjelja | Zatvoreno

 

čitam...
Loading...