Vrhunski uređaj za vrhunsku uslugu

Salon Massage – Marina Klasan daruje tretmane najboljim fotoepilatorom u županiji i masažu, evo kako do njih

19:30h
0

Salon za masažu MASSAGE – Marina Klasan u Koprivnici, Vinogradska 28, ponovno nagrađuje dvije osobe. Osvojite tri tretmana vrhunskim uređajem IPL Adena (za jednu osobu) ili parcijalnu masažu za jednu osobu! Uz stručnu masažu isprobajte i najbolji fotoepilator u našoj županiji.

IPL Adena je uređaj nove generacije, jedinstveni je proizvod francuske tvrtke EFB beaute, poznate po vlastitim tehnološkim rješenjima. IPL Adena garantira brže, sigurne i učinkovite rezultate, a primjenjiv je na svim tipovima kože. Ovim uređajem postižu se vrhunski rezultati u sljedećim uslugama:

  • UKLANJANJE KAPILARA
  • UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJA
  • FOTOPOMLAĐIVANJE
  • FOTOEPILACIJA (TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA)
  • UKLANJANJE OŽILJAKA.

Uklanjanje dlačica IPL Adena uređajem znanstveno je dokazana metoda i smatra se jednom od najučinkovitijih metoda trajnog uklanjanja dlačica u svijetu. Inovativna IPL tehnologija patentirana je i zaštićena, a omogućava jednaku snagu emitirane energije tijekom svakog bljeska. Novi apsorpcijski filteri omogućavaju visoku učinkovitost i maksimalnu sigurnost tretmana za korisnike.

Salon Massage – Marina Klasan jedini je certificirani pružatelj navedenih usluga ove tvrtke na našem području.

Možda ćete upravo Vi dobiti priliku za osvajanje trajnog i potpuno sigurnog tretmana uklanjanja dlačica pazuha, a sve u ugodnom interijeru salona o kojem smo već pisali. Jednom sretniku poklanjamo tri tretmana trajnog uklanjanja dlačica pazuha za jednu osobu, a druga nagrada je parcijalna masaža za jednu osobu!

Iskušajte svoju sreću na način da lajkate ovu objavu i u komentaru označite dva prijatelja ili prijateljice te podijelite objavu na svom zidu. Proglašenje sretnih dobitnika bit će u nedjelju, 15. prosinca.

Svi zainteresirani mogu se predbilježiti za testni gratis tretman pazuha.

Vlasnicu salona možete kontaktirati na broj 099/33 33 321 ili putem društvenih mreža (fb, instagram). Adresa salona je Vinogradska ulica 28, Koprivnica.

Ugodne blagdane želi vam salon Massage!

čitam...