IZVRŠNO VIJEĆE

Sanja Horvat odsad će voditi koprivnički HSLS: Integrirat ću ideje zelene politike, politike turizma i kulture

Njihov se program, kažu, temelji na trima temama: školstvu, zdravstvu i poduzetništvu.

10:34h
0
IMG dbdccfbfcabbcdabdc V
Foto: HSLS Koprivnica

Izvršno vijeće Gradskog odbora HSLS-a Koprivnica ima novo vodstvo. Iduće četiri godine predsjednica će biti Sanja Horvat, potpredsjednik Driton Prekazi, tajnik Dejan Radovanović, a članovi Sanela Đurkan Kompari, Silvija Miloš, Mijo Guja i Darko Markić.

– Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što mi se pružila prilika da predsjedništvo izvršnog vijeća HSLS-a GO Koprivnica prepustim jednoj mladoj, visoko obrazovanoj, izuzetno kvalitetnoj osobi koja je spremna i profilirana za obnašanje tako odgovorne funkcije – poručio je Markić, dodavši kako je S. Horvat dugogodišnja članica stranke, “osoba kojoj je liberalna ideja urođena.”

Koprivnički HSLS poručuje kako su nakon lokalnih izbora odabrali nove ljude. Ističu kako su s koalicijskim partnerima, SDP-om i GLAS-om, dobili mjesto u vijeću Županijske skupštine te mjesta u upravnim odborima Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije. Njihov se program, kažu, temelji na trima temama: školstvu, zdravstvu i poduzetništvu.

– Zahvaljujem se svima koji su me podržali za obnašanje ove odgovorne funkcije. Predano ću, vjerodostojno i transparentno raditi za novi smjer napretka u gradskim, županijskim i stranačkim tijelima općenito. Integrirat ću, u već postojeći program HSLS-a GO Koprivnica, nove prijedloge i ideje zelene politike i politike turizma i kulture. Te teme mi se nameću po vlastitoj stručnosti koju sam studirala i magistrirala. Isto tako, nastojat ću uvijek biti dopuna u svim projektima koji će se realizirati na području grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije vezanima za primarne ideje liberalnih politika. Još jednom veliko hvala na povjerenju izbornoj skupštini HSLS-A GO Koprivnica i svim biračima koji su prepoznali kvalitetu HSLS-a i naših koalicijskih partnera te nam dali podršku na lokalnim izborima – poručila je S. Horvat.

Foto: HSLS Koprivnica
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW