RK PODRAVKA VEGETA

Saračević zadovoljan skupinom Lige prvakinja: Svaka utakmica bit će spektakl

Početak Lige prvakinja planiran je za 12. rujna. Podravkašicama, koje su trenutno na odmoru, pripreme počinju 20. srpnja.

08:46h
0
Rk Podravka - Rk Krim
Foto: Ivan Brkić

SCM Râmnicu Valcea, Györi ETO KC, WHC Budućnost, BV Borussia 09 Dortmund, CSKA, Brest Bretagne Handball i Odense Handbold dio su jučer izvučene skupine B Lige prvakinja u kojoj je i Podravka Vegeta.

– Mislim da smo od dvije moguće skupine dobili ipak onu nešto lakšu. No, nemojmo se zavaravati, ovo je Liga prvakinja i tu su sve ekipe na visokoj razini. Na nama je da se dobro pripremimo i u svakoj utakmici damo sve od sebe. Mislim da se možemo nositi sa svim ekipama u našoj skupini, a svaka će utakmica biti spektakl za sebe. Očekujem atraktivne utakmice i da Koprivnica još jednom pokaže Europi kakvu atmosferu može stvoriti – rekao je trener Zlatko Saračević za službene klupske stranice.

Početak Lige prvakinja planiran je za 12. rujna. Podravkašicama, koje su trenutno na odmoru, pripreme počinju 20. srpnja.

Dodajmo kako Skupinu A elitnog ženskog rukometnog natjecanja čine Metz Handball, Rostov-Don, Vipers Kristiansand, Team Esbjerg, FTC-Rail Cargo Hungaria, CSM Bukurešt, SG BBM Bietigheim i Krim Mercator.

čitam...