Sjajne koprivničke stolnotenisačice

Šaš i Prišlin među šest najboljih najmlađih kadetkinja Hrvatske

11:00h
0
Četvrtoplasirana Stella Šaš // Foto: STK Koprivnica
Četvrtoplasirana Stella Šaš // Foto: STK Koprivnica

Najveće iznenađenje postigla je Šaš koja je na turnir ušla kao pričuva, a u konačnici ju je tek nekoliko bodova dijelilo od bronce. Bolja je u borbi za odličje ipak bila suparnica iz Rijeke.

Članice stolnoteniskog kluba Koprivnice, Stella Šaš i Valentina Prišlin, nastupile su proteklog vikenda na pozivnom turniru 12 najboljih najmlađih kadetkinja Hrvatske i zauzele pozicije u gornjem dijelu natjecanja.


Najveće iznenađenje postigla je Šaš koja je na turnir ušla kao pričuva, a u konačnici ju je tek nekoliko bodova dijelilo od bronce. Bolja je u borbi za odličje ipak bila suparnica iz Rijeke. Stellin uspjeh još je veći uzme li se u obzir kako se natječe s godinu dana starijim igračicama.

Nastup Koprivničanki odličnim šestim mjestom upotpunila je i Prišlin, dokazavši još jednom kvalitetan rad koprivničkog kluba.

Sljedeći je na rasporedu najveći međunarodni turnir za mlađe kategorije u Zagrebu, na kojem će nastupiti devet koprivničkih stolnotenisačica. Natjecanje je na rasporedu u petak, 12. svibnja.

čitam...