Sastali se vodeći ljudi Podravke i Grada Koprivnice, a teme o kojima se razgovaralo ostale tajna

19:30h
0
090721-mrsic-podravka-m

Predsjednik Uprave Zdravko Šestak i gradonačelnik Zvonimir Mršić sastali su se danas kako bi razgovarali o problemima koje samo zajedno mogu riješiti te najzanimljivijim temama za tvrtku i Grad. O čemu su konkretno razgovarali, na žalost, nismo uspjeli doznati, jer su se obje strane potrudile ne obavijestiti novinare da će se okupiti, a za dopis upućen novinarima iz Podravkinih Korporativnih komunikacija se zbog šturosti samo u šali može reći da je priopćenje.

090721-mrsic-podravka1.mNišta više nismo uspjeli doznati ni u telefonskom razgovoru s direktoricom Korporativnih komunikacija Dijanom Jendrašinkin, pa nismo dobili potvrdu neslužbenih informacija da se razgovaralo o prodaji tiskare, podmirenju višemilijunskog duga Podravke Komunalcu za plin, vodu, odvodnju i druge usluge te budućnost dogradonačelnice Vesne Želježnjak koja je zaposlena u Podravki i drugim problemima između najveće hrvatske prehrambene kompanije i gradske uprave.

E-mail koji je iz Korporativnih kominikacija Podravke upućen novinarima:

Održan sastanak predstavnika Podravke i Grada Koprivnice

Predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak i koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić te njihovi suradnici održali su zajednički sastanak. Razgovarali su o temama koje su od interesa za obje strane te definirali rokove i ključne osobe koje će biti koordinatori za određena pitanja.

Na dnevnom redu sastanka održanog u Podravki našle su se teme za koje će se obje strane zalagati kako bi što prije bile realizirane. To se prije svega odnosi na rješavanje imovinsko-pravnih odnosa.

Uz predsjednika Uprave Zdravka Šestaka, sastanku su ispred Podravke prisustvovali i njegov zamjenik Miroslav Vitković, član Uprave Josip Pavlović te direktorica Korporativnih komunikacija Dijana Jendrašinkin. Gradsko izaslanstvo uz gradonačelnika Zvonimira Mršića činili su i njegovi zamjenici Vesna Želježnjak i Dražen Pros te predsjednik Gradskog vijeća Zoran Gošek.